Hjem

Hjemmesidens opbygning:

 Kennel Hova Bonde's Hjemmeside

Velkommen til min hjemmeside. Hjemmesidens opbygning ses i venstre spalte. I mange år har jeg opdrættet hovawarter, og derfor har jeg stadigvæk bibeholdt nogle sider om racen og mine tidligere hunde. Men nu har jeg kun og opdrætter kun corgier. Derfor skal hjemmesiden primært handle om denne dejlige hyrdehunderace med de mange gode egenskaber!

Jeg er stolt af at kunne præsentere jer mine dejlige hunde, mine kuld og min kennel. Jeg bor i Vestjylland, i nærheden af Varde.

Jeg har opdrættet hovawarter siden 1987 og corgier siden 2006. Pga sygdom måtte jeg desværre finde et nyt hjem til min skønne hovawart Bella. Hun bor nu i Belgien og har et aktivt og dejligt liv. Det er blevet lidt nemmere med kun 4 corgier, min hanhund fra USA Lincoln (Pawcific Signed Sealed Delivered) og mine tæver Nemi (All Trade Undercover), Dana (Hova Bonde's Dana Scully) og Marple (Hova Bonde's Frøken Marple).

Jeg er medlem af Dansk Kennel Klub (DKK), Dansk Hovawart Klub (DHK) og Welsh Corgi klubben (WCK).

Mit mål er at opdrætte racetypiske hunde med et godt sind og helbred. Hunde, der kan arbejde og være til glæde for hele familien. Kort sagt - at lave en god hund!

Jeg er eksteriørdommer for Hovawarter i Dansk Kennel Klub og har været i de fleste europæiske lande for at dømme denne smukke og dejlige race.

Desuden har jeg skrevet bogen: "Hovawarten - et venskab værd".

God læselyst

Læs mere om mit dejlige J-kuld på: http://j-kuld.hovabonde.dk/#home

Kennel Hova Bonde - Opdræt af Welsh Corgi Cardigan - e-mail: sascha.bh@bbsyd.dk